Extra treinen naar SAIL 2015 in Amsterdam

Zaterdag 22 augustus 2015 vindt in Amsterdam het evenement SAIL plaats. In samenwerking met de MSM Gruppe en Nostalgiezugreisen komen een tweetal chartertreinen naar Amsterdam. Railexperts is voor beide treinen verantwoordelijk voor de afwikkeling in Nederland.

Met beide treinen komen enkele honderden Duitse reizigers naar onze hoofdstad. Daarnaast rijdt één trein door naar Zandvoort, waar de gelegenheid geboden wordt een dag aan het strand door te brengen.

Partytrein MSM Gruppe
Vanuit Dortmund rijdt de feesttrein van de MSM Gruppe via onder andere Keulen naar Amsterdam en Zandvoort. Uiteraard is de trein voorzien van een discorijtuig, zodat de reizigers feestend aan hun reis naar Nederland kunnen beginnen.

Meer informatie: http://www.msm-gruppe.de/partyzuge-events/

Rheingold Nostalgiezugreisen
20150607_132258Vanuit onder andere Hamburg en Bremen rijdt een extra trein naar Amsterdam. In deze trein rijden nostalgische Rheingold rijtuigen mee. Namelijk een panoramarijtuig, de buckelspeisewagen en een in 1928 gebouwd restauratierijtuig. Onderweg wordt de reizigers de mogelijkheid geboden om in de trein van een ontbijt en avondeten te genieten.

Meer informatie: http://www.nostalgiezugreisen.de/fahrtinformationen.php?id=16