Diensten

Bij Railexperts maken wij van uw reis onze reis. Of het nu gaat om het leveren van personeel, verzorgen van tractie, rijtuigverhuur of advies en bemiddeling, met onze jarenlange ervaring zijn wij van alle (internationale) markten thuis.

Tractie
In samenwerking met onze gedegen partners leveren wij op flexibele basis tractie. Door ons uitgebreide netwerk houden de mogelijkheden niet op bij de Nederlandse grens. Wij verzorgen tractie voor goederen- en personenvervoer.

20150905_135603

Besloten personenvervoer
Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van personenvervoer voor besloten groepen zoals festivalgangers, bedrijfsuitjes, wintersporttreinen en meer. Dankzij een goede voorbereiding en gemotiveerd personeel bent u er zeker van dat uw trein tijdig op de eindbestemming arriveert.

 

 

Goederenvervoer
Ook voor goederenvervoer, het overbrengen van werkmachines, locomotieven en meer bent u bij ons aan het juiste adres. Zelfs met een korte voorbereidingstijd kunnen wij flexibel inspelen op vervoersbehoeften in Nederland én Duitsland.

Ten behoeve van lokale rangeerwerkzaamheden heeft Railexperts in Amersfoort een rangeerlocomotief gestationeerd. Deze locomotief kan inclusief personeel worden ingehuurd, ook voor kortdurende rangeerwerkzaamheden.

 

 

1O2A4925Personeel
Bij Railexperts zijn uitsluitend ervaren en gediplomeerde werknemers in dienst. Ons enthousiaste team bestaat uit planners, machinisten en conducteurs met internationale certificering alsmede servicepersoneel. Al ons personeel heeft een passie voor het vak wat hun werk ten goede komt.

 

 

 

rugzak1

Verhuur drankrugzakken

Bij Railexperts gaan we graag net even een stapje verder. Daarom kunt u bij ons ook drankrugzakken huren. Niet alleen ideaal om treinreizigers te voorzien van koude of warme dranken maar ook zeer zeker onmisbaar tijdens evenementen.

Met een capaciteit van maximaal 10 liter kunnen met deze stootvaste rugzakken eenvoudig grote groepen mensen van koude of warme dranken worden voorzien. De drankrugzakken zijn voorzien van beker kokers en buidels voor melk, suiker en roerstaafjes.

De rugzakken zijn geschikt voor bijna alle dranken zonder koolzuur.

Wij zijn u graag tot dienst en daarom zijn de rugzakken al te huur vanaf één dag.

Offerte aanvraag drankrugzakken