Stage bij Railexperts

In april 2016 zijn wij met trots erkend leerbedrijf geworden. Wij bieden onze stageplekken aan als steward op de Autoslaaptrein, alsmede de Alpen sbb-beeldmerk-fcExpress. Hierdoor kunnen wij bijna het gehele jaar door studenten begeleiden.

De stageplekken die wij aanbieden zijn voor MBO studenten die de opleiding Leidinggevende travel & hospitality (niveau 4) en Zelfstandig medewerker travel & hospitality (niveau 3) volgen. Na een succesvolle zomerperiode met onze stagiaire gaan wij enthousiast door met dit project om zo het belang te onderstrepen van het opleiden van jonge mensen voor het vak!

14215364_1194070453968591_1120920836_o“Het is een leuke maar toch ook leerzame stage met onwijs leuke collega’s! De stage biedt veel afwisseling tijdens de verschillende werkzaamheden. Je moet hard werken maar wordt daarna beloond met een paar uur vrije tijd in Verona. De begeleiding tijdens mijn stage was erg goed!” – Pascalle Toet, student ROC Mondriaan 

 

 

Meer informatie?
Marleen Rijlaarsdam
Stagebegeleider
Telefoon: +31 (0) 61564 7046
E-mail: m.rijlaarsdam@railexperts.nl