Met de trein naar de sneeuw

dsc_2928Over een aantal weken is het zover: Op 23 december vertrekt de eerste Alpen Express van deze winter naar de Oostenrijkse sneeuw.
De Alpen Express is dé nachttrein naar de Oostenrijkse Alpen. Tussen 23 december 2016 en 17 maart 2017 vertrekt de trein iedere vrijdagavond vanuit Den Haag, Leiden, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Venlo richting de sneeuw. Onderweg kan meteen van de Oostenrijkse Après-ski sfeer geproefd worden in de rijdende bar/disco.

In de ochtend wordt Oostenrijkse grens gepasseerd bij Kufstein waarna de trein in Wörgl splitst. Een treindeel rijdt via Jenbach, Innsbruck en Landeck naar Bludenz. Het andere treindeel rijdt via Kirchberg en Zell am See door tot aan Schladming. Onderweg stopt de trein in alle belangrijke wintersportplaatsen langs de route.

Het team van Railexperts staat gedurende de hele reis voor de reizigers klaar.

Mee op reis? Dat kan! Boekingen kunnen gemaakt worden via de website van de Treinreiswinkel