Diensten

Bij Railexperts maken wij van uw reis onze reis. Of het nu gaat om het leveren van personeel, verzorgen van tractie, rijtuigverhuur of advies en bemiddeling, met onze jarenlange ervaring zijn wij van alle (internationale) markten thuis.

 Tractie
In samenwerking met onze gedegen partners leveren wij op flexibele basis tractie. Door ons uitgebreide netwerk houden de mogelijkheden niet op bij de Nederlandse grens. Wij verzorgen zowel tractie voor goederen- en personenvervoer maar ook voor bijzondere transporten. Bijvoorbeeld het overbrengen van nieuw of beschadigd spoorwegmaterieel, het herpositioneren van materieel voor leasemaatschappijen en meer..

Railexperts beschikt over een aantal eigen locomotieven. Daarna kunnen we bij piekmomenten terugvallen op locomotieven van onze partners .

 

20150905_135603Besloten personenvervoer
Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van personenvervoer voor besloten groepen zoals festivalgangers, bedrijfsuitjes, wintersporttreinen en meer. Dankzij een goede voorbereiding en gemotiveerd personeel bent u er zeker van dat uw trein tijdig op de eindbestemming arriveert.

Naar wens kunnen de chartertreinen compleet met catering worden georganiseerd.

 

Goederenvervoer
Ook voor goederenvervoer, het overbrengen van werkmachines, locomotieven en meer bent u bij ons aan het juiste adres. Zelfs met een korte voorbereidingstijd kunnen wij flexibel inspelen op vervoersbehoeften in Nederland én Duitsland.

Ten behoeve van lokale rangeerwerkzaamheden heeft Railexperts in Amersfoort een rangeerlocomotief gestationeerd. Deze locomotief kan inclusief personeel worden ingehuurd, ook voor kortdurende rangeerwerkzaamheden.

 

 

1O2A4925Personeel
Bij Railexperts zijn uitsluitend ervaren en gediplomeerde werknemers in dienst. Ons enthousiaste team bestaat uit planners, machinisten en conducteurs met internationale certificering alsmede servicepersoneel (stewards, koks, treintechnici). Al ons personeel heeft een passie voor het vak wat hun werk ten goede komt.

 

 

 

Transportleiding
De afdeling Transportleiding van Railexperts is verantwoordelijk voor de bewaking van de treindiensten. Behalve de treinen van Railexperts regelt deze afdeling ook treinen van andere vervoerders, zowel in Nederland als in Duitsland. Hiermee nemen we de operationele aansturing van de treindiensten volledig over van de opdrachtgever en dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Deze dienstverlening wordt aangeboden compleet met calamiteitenwachtdienst.

De door Railexperts gebruikte plansoftware is reeds TSI TAF geschikt, conform de meest recente Europese regelgeving. Voor communicatie met infrabeheerders en andere spoorwegondernemingen is een in eigen beheer ontwikkelde Common Interface (conform EU regelgeving) voorhanden.