Trein op maat

Een bedrijfsuitje, familiedag of reünie? Maak het extra speciaal en huur een eigen trein! Railexperts verzorgt de rit van A tot Z. Hoe groot de groep ook is wij leveren vervoer op maat eventueel inclusief ontbijt, lunch of diner.

Voor al deze gelegenheden bieden wij u een rijtuig op maat. Railexperts beschikt over een viertal verschillende rijtuigen zodat u er zeker van kunt zijn dat wij samen met u de ideale trein samenstellen.

Zitrijtuigen

Zeker van een zitplaats naar een evenement? Huur een eerste of tweede klasse zitrijtuig met een capaciteit van 60-72 personen per rijtuig.

Lig- en slaaprijtuigen

Voor grensoverschrijdende en lange ritten bieden wij ook lig en slaaprijtuigen aan. Zo komt u niet alleen veilig maar ook heerlijk uitgerust aan op uw plaats van bestemming.

Barrijtuigen

Een sfeervolle en gezellige rit naar uw plek van bestemming? Huur dan een barrijtuig. Ideaal voor bedrijfsuitjes maar ook voor een receptie op een unieke locatie! Voorzien van een bar, gezellige (thema-) aankleding en geluidsinstallatie begint het plezier al onderweg. Naast de reguliere rijtuigen bieden wij in Nederland exclusief de Railparty Partyliner aan !

 

 

 

Restauratierijtuigen

Dineren op een unieke locatie? Huur een restauratierijtuig. Onder het genot van een diner flitst het ene landschap na het andere voorbij! In samenwerking met onze partners kunnen we flexibel inspelen op vele wensen. Zowel het inhuren van een enkel rijtuig tot een complete trein.
Alle rijtuigen kunnen wij leveren in uw eigen stijl. Hierbij valt te denken aan bedrijfsuitingen aan de binnenkant van de trein maar ook bestickering van de buitenkant van de trein is een optie.
Beschikt u zelf over een trein? Dan verzorgen wij graag de locomotief (tractie).

Treinstel type mat’64

Voor groepen tot 148 personen biedt Railexperts in samenwerking met de Stichting mat’64 de mogelijkheid om met historisch treinstel nummer 904 snel en veilig door Nederland te reizen. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.